12 od 12 – osigurali smo doigravanje za Prvu ligu

Đakovačke odbojkašice su pobjedom nad Vallis Aureom iz Požege ove subote izborile doigravanje za Prvu ligu, odnosno osigurale su prvu poziciju u 1.B nacionalnoj odbojkaškoj ligi – istok! Zacrtani cilj je ispunjen puno lakše od očekivanoga, iz 12 utakmica djevojke imaju maksimalnih 12 pobjeda što je još jedna potvrda odličnoga rada u odbojkaškom klubu.

Ove smo subote svjedočili još jednoj (uvjerljivoj) domaćoj pobjedi. U goste je došla neugodna ekipa iz Požege, Vallis Aurea, no kvaliteta je bila na strani domaćih cura. Iako su naše odbojkašice ušle nešto slabije u dvoboj, pobjeda niti jednoga trenutka nije dolazila u pitanje. Manji problemi javljali su se u prvome setu, gošće su vodile veći dio seta, ali je iskustvo igranja kvalitetnijih utakmica bilo na strani đakovačkih odbojkašica.

Preostala dva seta bila su samo formalnost, u napadu su nezaustavljive bile Nikol Marošević i Ana Barišić koje su bez respekta prolazile kroz protivničke blokove. Pred našim djevojkama još su dvije utakmice regularnog dijela sezone, idući vikend gostujemo u Slavonskom Brodu kod Posavine, dok ćemo u posljednjem kolu ugostiti još jednu ekipu iz Broda, Koloniju.

Čestitke djevojkama na sjajnom rezultatu!

OK Đakovo: Maričić L, Barišić 9, Gadžić 3, Marošević 17, Gajić 6, Fundek 2, Jurić 9, Ćorić 3, Verhas, Babić. Trener: Dragan Božić

OK Đakovo 3-0 ŽOK Vallis Aurea (26-24, 25-14, 25-17)

Leave a Reply