Mlade đakovačke odbojkašice na međunarodnim turnirima ovoga vikenda

Nakon klupskog prvenstva u mini-odbojci ovoga će vikenda đakovačke odbojkašice nasupit će na tri međunarodna turnira. Već sutra, za dan Grada Našica, mlade će odbojkašice sudjelovati na Međunarodnom turniru koji će brojiti osam ekipa.

Uz hrvatske predstavnike, na turniru će nastupiti i ekipe iz BiH i Mađarske. Uz trenericu Petru Šimić, na put će ići sljedećih 12 igračica: Zara Šimić, Marija Tilman, Marija Pilipović, Maja Mijakić, Lara Posavčević, Chiara Mikić, Ana Zrakić, Iva Crnoja, Ana Maričić, Marija Jaman, Ana Sučić i Barbara Kovačević.

Na street volleyball festivalu u Valpovu gdje će se natjecati više od 1000 mladih odbojkašica i odbojkaša, naš klub predstavljat će dvije ekipe trenerice Jelene Jagodin, uz sljedeći igrački kadar: Barbara Babić, Elena Vidović, Bruna Šimić, Petra Rajković, Lara Juras, Jelena Lorena Horvat, Lucija Bešlić, Marija Rončević, Mertina Furjan, Karla Kapetanović, Ivona Erceg i Tina Lozić.

U nedjelju će, pak, naše mlađe kadetkinje u pratnji trenera Vjeke Barišića igrati na Međunarodnom turniru u Višnjevcu kod Osijeka. Odigravanjem ovih turnira, od ponedjeljka naše selekcije kreću s treninzima u pijesku. Prvi trening je zakazan već od 9 sati u ponedjeljak.

Uprava kluba poziva sve zainteresirane djevojčice i dječake koji se žele priključiti školi odbojke OK Đakovo da slobodno svakim danom od 9 sati posjete terene kod bazena, te u dogovoru sa trenerima mogu započeti sa svojim trenažnim procesom.

Leave a Reply