Odbojkaški klub Đakovo održao redovitu izbornu Skupštinu kluba

U petak 15.04.2016 u restoranu „Sokak“ održana je redovita izborna Skupština odbojkaškog kluba Đakovo. Uvodni dio Skupštine vodio je predsjednik kluba Dubravko Knežević, koji je zaželio dobrodošlicu svima nazočnima, zahvalio im je na ponovnom velikom odazivu, te je predložio gospodina Ivana Lovrića za predsjedavajućeg na Skupštini čime je ista otpočela sa radom.

Predloženo je radno predsjedništvo i zapisničar što je jednoglasno usvojeno glasovima skupštinara. U sljedećoj točki prezentirana su izvješća za 2015. godinu o aktivnostima kluba uz financijsko izvješće. Oba su izvješća jednoglasno usvojena.

Uslijedila je nova točka izbora nove Uprave i Nadzornog odbora kluba. Za slijedeće četiri godine stari/novi predsjednik bit će Dubravko Knežević, za potpredsjednika kluba predložen je g. Ante Raspudić, tajnika Ivan Lovrić, te članovi Emerik Pišl i Dragan Božić. Nakon predloženih članova Uprave, pristupilo se glasanju te su oni jednoglasno izabrani.

Nadzorni odbor u sastavu Danijel Svalina (predsjednik), Ivica Poljičak i Ivan Gadžić (članovi), izabrani su jednoglasnom podrškom svih članova Skupštine. Pri samome kraju Skupštine predsjednik Dubravko Knežević zahvalio se svima na izboru za još jedan mandat, poželio im je mnogo uspjeha u daljnjem radu te je izrazio nadu da će klub zadržati dosadašnje uspjehe i rezultate.

Posebnu zahvalu uputio je bivšim članovima Nadzornog odbora i gospodinu Pavi Luciću na dugogodišnjem radu te je izrazio nadu kako će oni i u budućnosti biti podrška klubu. Također je dodao kako će Uprava kluba na svom prvom sljedećem sastanku odrediti smjernice djelovanja i rada za naredni period svih segmenata kluba.

I konačno, predsjedavajući Skupštinom g. Ivan Lovrić zahvalio se na izboru za novog tajnika te je stavio prijedlog zapisnika na glasanje što je također prihvaćeno i usvojeno. Nakon službenog dijela nastavljeno je neformalno druženje članova Skupštine odbojkaškog kluba Đakovo.

Leave a Reply