Prvakinje Sportskih igara mladih 2017. – odbojkašice Đakova

Nakon najuspješnije sezone u svojoj povijesti odbojkašice našeg kluba odlučile su ljeto provesti radno i aktivno, te su se prijavile na Sportske igre mladih čija se završnica održavala u Splitu proteklog vikenda. Pozivnicu za finalnu završnicu Sportskih igara djevojke su izborile u Požegi na kvalifikacijskom turniru gdje su pobijedile ekipe Nove Gradiške (2-1) i Požegu (2-0).

Na završnome turniru u Splitu naše djevojke su pod kodnim imenom „Sestrične“ svladale tri ekipe na putu do zlata. Prvo su pobijedile Varaždin rezultatom 2-0, zatim su u polufinalu bile bolje od Splićanki istim rezultatom, a u finalu su uvjerljivom igrom savladale ŽOK Osijek također rezultatom 2-0 kojime su osvojile najsjajniju medalju te na najbolji način promovirale naš klub i naš grad.

Na turniru odbojke u pijesku, članice našega kluba Zdenka Babić i Anela Gajić kodnog imena „Tratinčice“ osvojile su brončano odličje.

Đakovo su na finalnoj završnici predstavljale Tatjana Gajić, Veronika Habijanec, Nikol Marošević, Julia Šaravanja, Anela Gajić, Anja Jurić, Ana Jelenčić i Zdenka Babić. Kako bi sve prošlo u najboljem redu, s našim je mladim djevojkama u Splitu bila i nešto iskusnija Ivna-Marija Ćorić. Bravo cure!

Leave a Reply