Turnir početnica odbojkaškog kluba Đakovo

Ovog vikenda odbojkaški klub Đakovo bio je organizator otvorenog klupskog prvenstva najmlađih članica s kojima rade naše trenerice Jelena Lucić, Jelena Jagodin i Sonja Sabo. Igračice su bile podijeljene u dvije kategorije pod nazivom mini-odbojka i super mini-odbojka. Ekipe su brojale po tri odbojkašice, igralo se po grupama te se u završnici dolazilo do polufinalnih i finalnih utakmica.

U super mini-odbojci prvo mjesto odnijela je ekipa u sastavu Maja Sučić, Ema Matković i Lucija Sučić. Drugo mjesto pripalo je Miji Čotić, Eleni Krstevskoj i Nini Brataljenović. Treće mjesto uzele su Tea Vinković, Tena Topalov i Tara Novaković.

U mini-odbojci prvo su mjesto osvojile Chiara Mikić, Ana Sučić i Ana Maričić. Drugo su mjesto osvojile Nikolina Pavić, Tena Ivančić i Antonija Mikulić, dok je treće mjesto pripalo Mariji Radoš,Tei Vonjak i Ani Tilman.

Odbojkaški klub Đakovo još je jednom pokazao raskoš mlađih uzrasnih kategorija koje broje oko stotinu članica. Uz pomoć roditelja koji su se odazvali turniru i pridonijeli njegovoj organizaciji i popularizaciji, moramo istaknuti i već spomenute trenerice koje su se pobrinule da sve protekne u najboljem redu. Čestitke pobjednicama, ali i svim ostalim ekipama na velikome trudu i sjajnom zalaganju.

Klub se nakon ovog turnira okreće odbojci na pijesku, gdje se već uvelike odvijaju radovi uz pomoć tvrtke Univerzal kako bi tereni bili spremni za nastavak trenažnog procesa nakon školske godine, tj. tijekom ljetnih praznika.

Leave a Reply