Uvjerljivo protiv Kostrene

Ove smo nedjelje, 29.10. igrali 4. kolo Prve lige za seniorke protiv dugogodišnjih članica elitnoga ranga hrvatske odbojke, ekipe Kostrene. Iako smo bili vrlo oprezni tokom cijeloga tjedna s obzirom na njihovo dugogodišnje iskustvo igranja kvalitetnih utakmica, domaće djevojke dokazale su nam da su moćnije i uvjerljivije.

Tek što je utakmica krenula, naše odbojkašice dale su do znanja gošćama tko će danas voditi glavnu riječ. Za nijansu smo popravili servis u odnosu na prijašnje utakmice, a vratila nam se i vrlo bitna igračica u rotaciji, Nikol Marošević koja je u prijemu donijela potrebitu mirnoću. Treba spomenuti i sjajne “Otvarače” koji su ponovno napravili pravu sportsku atmosferu uz gromoglasno navijanje kroz cijelu utakmicu.

Nema potrebe previše pričati o samoj utakmici s obzirom da smo pobijedili uvjerljivo, 3-0 (17, 13, 18). Eventualno treba reći da djevojke niti u jednome trenutku nisu dovodile u pitanje konačan ishod susreta. U našim redovima Nikol Marošević napravila je 15 poena, Ana Mihaljević 12, dok također treba spomenuti i odličnu igru na mreži Anje Jurić (10 poena), ali i sjajnu partiju tehničarke Tee Magdić (6 poena). U gostujućim redovima tehničarka Doris Curać odigrala je vrlo dobru partiju unatoč samo tri izravno osvojena poena.

OK Đakovo: Maričić L, Barišić, Bradarić, A. Gajić, Marošević, T. Gajić, Fundek, Ćato, Jurić, Purgar, Magdić, Jelenčić, Mihaljević, Babić L. Trener: Dragan Božić

Leave a Reply